A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр Полонської міської об'єднаної територіальної громади"

Стартує власний челендж #НАШІнакарантиніАКТИВНІ....

Дата: 03.04.2020 12:00
Кількість переглядів: 195

Знову привіт! Нашим старим та новим ДРУЗЯМ! Добігає кінця перша карантинна межа! Ми ОПТИМІСТИЧНО сподіваємося, що ВИ всі ЗДОРОВІ, відчуваєте потребу у СМІЛИВОМУ ПОСТІЙНОМУ РОЗВИТКУ та СПІЛКУВАННІ!Ми ПЕРЕКОНАННІ, що КОЖЕН з ВАС вже має власний і дуже серйозний ІМУНІТЕТ до 3-тижневої серйозної, нової, тривожної та невизначеної реальності.

Що дає нам таке ПЕРЕКОНАННЯ – наш/ВАШ  feedback-зворотній зв’язок - фото/відео ДІТЕЙ, СІМЕЙ, ВАШИХ зусиль, прагнень, результатів. Тому, з особливим задоволенням та з ВАШОЇ згоди запускаємо власний челендж #НАШІнакарантиніАКТИВНІ!!! (знайомтесь: СОЛОМІЯ, РОКСОЛАНА, ДАВИД та АРТУР) 
Ми ВДЯЧНІ ВАМ за можливість бути свідками НАШОЇ оновленої реальності, та за ВАШ дозвіл поділитися нею зі всіма, хто також, вже три тижні, опановує нові вміння, формує нові навички, пристосовується до нових викликів. Ми занурилися в абсолютно напружений, всепоглинаючий інформаційний простір, який, без сумніву, має формуючий вплив на нас усіх. Нехай це занурення спонукає ВАС до сміливості, сильності, більшої самостійності, впевненості у собі та в своїй дитині і, ОБОВ’ЯЗКОВО, пошуку нових можливостей! А ми ЗАВЖДИ готові до взаємодії, до руху у спільному з ВАМИ напрямку! ДОЛУЧАЙТЕСЯ до #НАШІнакарантиніАКТИВНІ!!! СПІЛКУЙМОСЯ! ДЯКУЙМО ЗА НОВЕ!Приєднуйтесь ВСІМ ЗДОРОВ’Я! #залишайсявдома ДАЛІ БУДЕ!!!!
P. S.Фото дітей розміщено з дозволу батьків.
P. P. S.#НАШІнакарантиніАКТИВНІ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень