A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр Полонської міської об'єднаної територіальної громади"

Новини

Дата: від до Скинути

А у НАС - СПРАВЖНІЙ СВЯТКОВИЙ вечір, ДРУЗІ!

СВЯТИЙ МИКОЛАЙ завітав до НАШИХ ДІТЕЙ, ну і до НАС! От ні на секундочку не мали в цьому сумнівів! Цілий день, по-доброму, "ПІДГЛЯДАЛИ" за щасливими миттєвостями ДИВА МИКОЛАЯ у НАШИХ родинах. А ну-мо і ВИ зазирніть в очі ЩАСТЯ! Там ДУЖЕ затишно, тепло, по-справжньому! А у ВАС як? ДИВО сталося? СВЯТИЙ Миколай завітав до ВАС? Приєднуйтесь, діліться. Адже ми тільки РОЗПОЧИНАЄМО...

19:57 19.12.2020

Міністерство освіти і науки України

До дня Святого Миколая, 19 грудня 2020 року, Міністерство освіти і науки України презентує Систему автоматизації роботи інклюзивно-ресурсних центрів (АС «ІРЦ») та мобільний застосунок.

19:50 19.12.2020

Навчально-практичні семінари

Доброго осіннього дня, УСІМ ВАМ, ДРУЗІ! Два дні були раді приймати у себе учасників навчально-практичних семінарів, організованих відповідно до плану роботи відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об'єднаної територіальної громади.

12:00 27.11.2020

Впровадження інклюзивної освіти в умовах пандемії

Осінь триває, друзі! З пандемією, масковим розмаїттям, червоними зонами, значними карантинними обмеженнями, формуванням нових навичок в освітянському світі.  Інклюзивно-ресурсний центр активно в «ТЕМІ». Долучаємося до використання можливостей дистанційного навчання дітей з ООП, інтенсивно підвищуємо фахову майстерність, опановуємо нові можливості нашого обладнання для повноцінного надання послуг, розвитку НАШИХ дітей. 

12:00 13.11.2020

Пригадуте? #НАШІдітилітом

Ну що, друзі - заосенило, задощило... А у нас приємний післясмак крутої літньої події. Пригадуте? #НАШІдіти літом стали знаковими учасниками Міжнародного керамічного пленеру.

12:00 06.10.2020

Як ВАШ ПЕРШОВЕРЕСНЕВИЙ настрій, ДРУЗІ?

Як ВАШ ПЕРШОВЕРЕСНЕВИЙ настрій, ДРУЗІ? В НАС - супер!!!! Ловіть шкільні святкові ПОЗИТИВЧИКИ!!! Від ДАВИДА та АРТУРА, РОКСОЛАНКИ, КАТЮШИ, ТИМОФІЯ. НАШІ діти - готові ВЧИТИСЬ! Далі БУДЕ...

20:10 01.09.2020

НАШІ ДІТИ - готові ВЧИТИСЬ!

НЕЗВИЧНА ОСІНЬ на старті, друзі! Сьогодні ПОЧАТОК! Нового та незвіданого, трошки підзабутого ШКІЛЬНОГО життя. Нехай воно виправдає надії та сподівання усіх: і наших ТРЕМТЛИВИХ першокласників та їхніх родин, і досвідчених, бувалих школярів, і колег! Ми – в очікуванні! Святкових феєричних фото-вражень, першовересневих ПОЗИТИВЧИКІВ!Ми ОБОВ’ЯЗКОВО поділимось з ВАМИ як НАШІ ДІТИ - готові ВЧИТИСЬ! ОЧІКУЙТЕ! Зі СВЯТОМ, ДРУЗІ! Далі БУДЕ...

20:15 31.08.2020

ДЕНЬ 2. Вчителі інклюзивних класів початкової школи, класні керівники 5-х класів ЗЗСО.

ДЕНЬ 2. Вчителі інклюзивних класів початкової школи, класні керівники 5-х класів ЗЗСО. ДЯКУЄМО, що НАША ТАКА група нарешті відбулася! ВИ – НЕЗВИЧАЙНІ! Енергійні, впевнені в собі, наполегливі у надважливій справі, яку ВИ робите! ДЯКУЄМО за СПІЛЬНИЙ початок, за досвід, за ВДАЛУ, РЕЗУЛЬТАТИВНУ комунікацію! Нехай все БУДЕ ТАК, як НАПЛАНУВАЛИ! ПРИЄМНОЇ зустрічі з ДІТЬМИ, БАТЬКАМИ, НОВИМ НАВЧАЛЬНИМ РОКОМ! ДАЛІ БУДЕ…

20:19 26.08.2020

ДЕНЬ 1. Асистенти вчителів ЗЗСО.

Асистенти вчителів ЗЗСО. ВИ – дуже класні! ДЯКУЄМО за ПОЗИТИВ, ВІДКРИТІСТЬ у спілкуванні, ДОВІРУ! ПРИЄМНО і ДОБРЕ, що є прагнення розвитку! ПРОФЕСІЙНІСТЬ і КОМПЕТЕНТПІСТЬ – наші надважливі НЕСЕКРЕТИ! ВСІМ нам успіху! ПРИЄМНОЇ зустрічі з ДІТЬМИ, БАТЬКАМИ, НОВИМ НАВЧАЛЬНИМ РОКОМ! ДАЛІ БУДЕ….

20:19 26.08.2020

ТРАДИЦІЙНО У СЕРПНІ!

Два дні партнерської методичної роботи! Було ВСЬОГО – і рефлексія минулого, і погляд у новий навчальний рік, з новими – старими викликами, можливостями, особливостями, ресурсами! Гордимося, що тема інклюзії вже може ТАК круто об’єднувати НАС! ДУЖЕ хотіли, прагнули НАСНАЖИТИСЬ, ОСВІЖИТИСЬ, ЗБАДЬОРИТСЬ! Сподіваємось (ПЕРЕКОНАНІ) – вийшло! ДАЛІ – РОБОТА, спільна та результативна. ВСІМ УДАЧІ, НАПОЛЕГЛИВОСТІ, ВІРИ в СЕБЕ і в ДІТЕЙ!

20:10 26.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень