A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр Полонської міської об'єднаної територіальної громади"

Новини

Дата: від до Скинути

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ "ПОЛОНСЬКИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА"

Дітки які відвідують КУ "Інклюзивно-ресурсний центр Полонської міської об'єднаної територіальної громади" взяли участь у майстер-класі ліплення з глини. З допомогою досвідчених майстрів-керамістів Максима Колтигіна та Артема Присяжнюка, діти перетворили грудочку м`якої глини на справжній витвір.

20:26 23.08.2020

Привіт, НАШІ ДРУЗІ!

Сьогодні – СВЯТО! 21 червня – Міжнародний день БАТЬКА! Ну як не радіти, що таке свято є? Дуже СПРАВЖНЄ, СИЛЬНЕ, РЕСУРСНЕ і надзвичайно ТЕПЛЕ! МИ вітаємо НАШИХ СПРАВЖНІХ ТАТУСІВ! Вітаємо і ДЯКУЄМО за ВАШЕ сильне плече і ніжне серце, за сильну волю і чуттєву душу! ВАМ усім невичерпного ЗДОРОВ’Я, НАДІЙНОСТІ, СПРАВЖНІХ ПОЧУТТІВ, ВІРИ в СЕБЕ, СВОЇХ ДРУЖИН, ДІТЕЙ, РОДИНУ! Зі СВЯТОМ!

20:30 21.06.2020

ВСІХ ЗАПРОШУЄМО до ЛІТА!

Дорогі сім’ї! Літо стартувало! Дякуємо ВСІМ за активність у НАШОМУ фотофлешмобі! ВИ – СПРАВЖНЄ життєве ДИВО! ДЯКУЄМО! Завжди будьте ТАКИМИ! Звичайно, літо – пора відпочинку, але й нових вражень, відкриттів, здобутків! А як же приємно ділитися з друзями всіма цими ЦІКАВОСТЯМИ. Тому оголошуємо старт літніх АКТИВНОСТЕЙ - НАШІ ДІТИ ЛІТОМ! Обіцяємо – надто наполегливими не будемо (літо все таки), але ЗАВЖДИ, З ЛЮБОВ’Ю, ВДЯЧНІСТЮ, ЩИРОЮ ЦІКАВІСТЮ будемо чекати на ВАШІ фото, відео літніх активностей. НЕХАЙ НАС буде БАГАТО І НЕХАЙ у НАС буде ТЕПЛО, СОНЯЧНО, МЕГАЦІКАВО, КРЕАТИВНО, АКТИВНО і дуже-дуже ЗДОРОВО. Отже, ЛІТО, МИ ЛЮБИМО тебе! ДАЛІ БУДЕ…

20:32 03.06.2020

ЗІ СВЯТОМ ДІТЕЙ і ДИТИНСТВА ВСІХ!

Отже, ДРУЗІ, ЗІ СВЯТОМ ДІТЕЙ і ДИТИНСТВА ВСІХ! МИ не просто ВІТАЄМО ВСІХ! МИ ШЛЕМО ВАМ, ВСЕСВІТУ відчуття-почуття СПРАВЖНЬОЇ ЛЮБОВІ, РОЗУМІННЯ, ЗАХОПЛЕННЯ, СПІВЖИТТЯ з ФАНТАСТИЧНИМ дитячим світом – НЕДІЛИМИМ, завжди ОСОБЛИВИМ, завжди з ПОТРЕБАМИ, завжди з НЕПЕРЕБОРНИМ бажанням ПІЗНАННЯ! Нехай НАШІ ДІТИ завжди будуть НАШИМИ! РІДНЮЩИМИ, НАОБНІМУВАНІ, НАЦІЛОВАНІ, НАЛЮБОВАНІ!  Самі РОЗУМНІ, ПЕРСПЕКТИВНІ, ВІДПОВІДАЛЬНІ. ЗАВЖДИ, а не лише на свято. І ДУЖЕ-ДУЖЕ ЗДОРОВІ. ДІТИ і ВСІ! ВСІХ зі СВЯТОМ!

20:37 01.06.2020

Привіт, ЛІТО!

Привіт, ДРУЗІ! Привіт, СВЯТО! Сьогодні – 1 червня – Міжнародний день захисту дітей! Дуже ТЕПЛЕ, ПОЗИТИВНЕ, ЗНАКОВЕ СВЯТО! МИ святкуємо! У НАС – ФОТОФЛЕШМОБ - Я та ІГРАШКАМОЯ! ЦІЛИЙ день МИ святково ІГРАШКУЄМО, шлемо та приймаємо ВІТАННЯ!!! ВИ з НАМИ?! ПРИЄДНУЙТЕСЬ! ОЧІКУЙТЕ ПОСТИ! Обіцяємо – БУДЕ ЦІКАВО!

20:35 01.06.2020

Ну, що ж, ДРУЗІ! ВДАЛОСЯ!

Вийшов ВАУ-день! ВИШИВАНКОВИЙ настрій просто СУПЕР! КОЛЬОРИ свята ВРАЖАЮТЬ! ВСІ такі СПРАВЖНІ, ВРОДЛИВІ, ПОЗИТИВНІ! Дякуємо ВСІМ ВАМ за СПІЛЬНІСТЬ, за НАШІСТЬ!  Далі обов'язково буде...

20:46 21.05.2020

Привіт УСІМ в цей особливий – ВИШИВАНКОВИЙ день!

А ВИ долучаєтесь до свята? МИ – ТАК! Знаєте, що роблять зараз НАШІ? Вбираються у ВИШИВАНКИ, причепурюються, щоб саме сьогодні – бути РАЗОМ і бути у ВИШИВАНЦІ! Так що чекайте НАШ святковий, вибуховий пост! ВСІХ зі СВЯТОМ! ЯК завжди - ДАЛІ БУДЕ ЦІКАВО…

19:48 21.05.2020

Шановні батьки дітей з ООП, керівники закладів освіти! Карантин триває!

Карантин триває! Його часові межі для інклюзивно-ресурсних центрів, на даний час, чітко не встановлені. Але ми тримаємо ситуацію під контролем і знаємо потреби у комплексній оцінці, отриманні висновку для організації або продовження інклюзивної форми навчання дітей! Всі процеси ОБОВ’ЯЗКОВО відбудуться! Якщо Ви маєте питання, які турбують Вас, Ви хвилюєтесь через те, що не визначились з якихось питань, – будь ласка, зв’яжіться з нами за телефоном 0972060887 і ми обов’язково надамо Вам вичерпну інформацію. Ми цінуємо Вашу обізнаність, стабільність та впевненість у ситуації, що склалася!!!

20:56 13.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень