A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр Полонської міської об'єднаної територіальної громади"

Новини

Дата: від до Скинути

Соціальне партнерство. Це ВАЖЛИВО ...

12 лютого 2020 року фахівці КУ «ІРЦ Полонської міської ОТГ» (практичний психолог Марчук О.В. та вчитель-логопед Майданець Т.П.) прийняли участь у засіданні круглого столу, організованого Полонською районною філією Хмельницького обласного центру зайнятості, - «Соціальне партнерство як важлива складова організації ефективної профорієнтаційної роботи з населенням».

16:00 12.02.2020

Найочікуваніше свято року настало! Знову у всіх на гостинах Святий Миколай!

Інклюзивно - ресурсний центр вітає всіх і сподівається, що Святий Миколай завітав у кожну родину та залишив у кожному серці віру у диво. Знаємо, що вірити в Його дива легко, бо диво – Він сам! Наші діти дуже відповідально, чуттєво та наполегливо готувалися до візиту особливого гостя. Черевички для Святого Миколая вийшли яскраві, чарівні та надзвичайно добрі. І авжеж в них знайшлися цікаві подарунки. ДИВО СТАЛОСЯ!

12:55 19.12.2019

ОСОБЛИВІ серед нас!!!...

ПРО ОСОБЛИВІСТЬ 21 березня - Дня людини з синдромом Дауна – одного з найбільш поширених генетичних порушень. В усьому світі проходить флешмоб LOTS OF SOCKS, тобто "багато шкарпеток". Люди одягають шкарпетки з неоднаковими, яскравими візерунками, різних кольорів, аби відчути, як це - бути не таким як усі й жити під пильними поглядами оточення.

17:00 20.03.2019

Відкриття Інклюзивно-ресурсного центру

З грудня 2018 року, в переддень свята Миколая, гостинно відчинив двері інклюзивно-ресурсний центр Полонської міської об'єднаної територіальної громади. Ця  величезна та надзвичайно сучасна подія зібрала багато гостей-однодумців.

15:05 28.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень