A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр Полонської міської об'єднаної територіальної громади"

Новини

Дата: від до Скинути

Наші шановні батьки!

Розділяємо ВАШІ тривоги та складності в умовах карантину. Розуміємо ВАШІ турботи щодо невизначеності часових рамок такого стану. Тому не втомлюємося нагадувати про можливості телефонного, Viber зв’язку з нами, онлайн-консультування. СПІЛКУЙМОСЯ! ЖИВЕМО ДАЛІ! ЗАЛИШАЙТЕСЯ ЗДОРОВІ ТА РЕАЛЬНО-ОПТИМІСТИЧНІ!

12:00 30.03.2020

26 березня – фіолетовий день, Всесвітній день боротьби з епілепсією або день підтримки хворих на епілепсію.

День, який створено для підвищення обізнаності про хворобу, розвінчання міфів та привернення уваги до хворих цією недугою. На цю хворобу страждає 1% людства. "Фіолетовий день" придумала дівчинка Кессіді Меган, яка страждає від епілепсії, у 2008 році. У цей день, 26 березня, всі охочі можуть висловити підтримку людям, які живуть з діагнозом "епілепсія". Ініціативу дівчинки підтримала спочатку Асоціація епілепсії Нової Шотландії, а потім і інші організації світу.

11:00 26.03.2020

Важлива інформація!

Загальнонаціональний карантин, який мав тривати до 3 квітня включно, продовжено на 21 день – до 24 квітня включно.

16:00 25.03.2020

ДЕНЬ ПОШИРЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ ПРО СИНДРОМ ДАУНА.

Привіт усім, хто читає нас! Читає в цей особливо-особливий, невизначено-тривожний, тремтливо-надійний час. Ми, як і всі свідомі громадяни, залишаємося вдома. Але є те важливе, що ні в якому разі не може бути дистанційним. Це СПРАВЖНІСТЬ! Справжність життя, справжність любові, справжність підтримки, справжність стосунків...

11:00 21.03.2020

Наші шановні клієнти та партнери!

На період введення загальнодержавного карантину КУ «Інклюзивно-ресурсний центр Полонської міської ОТГ» працює в особливому режимі. Спілкуймося за нашими контактними телефонами, на сторінках у Viber та Facebook. Думаємо про вас. Залишаймося разом.

12:27 16.03.2020

Традиційна та результативна співпраця з педагогічним колективом Полонського НВК №2 "ЗОШ І-ІІІ ступенів №7- ДНЗ"…

Практичний психолог, Оксана Марчук, та вчитель-логопед, Тетяна Майданець, взяли участь у засіданні педагогічної ради Полонського НВК №2 "ЗОШ І-ІІІ ступенів №7- ДНЗ", на якому розглянуто питання стану роботи в навчальному закладі зі здобувачами освіти з ООП.

16:30 13.03.2020

Участь у колегії відділу освіти, молоді та спорту…

Директор КУ «ІРЦ Полонської міської ОТГ» Галина Сідорська взяла участь  у першому в 2020 році засіданні колегії відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ, яке відбулося 3 березня 2020 року під головуванням начальника відділу освіти, молоді та спорту Віталія Сітарського.

16:00 03.03.2020

Семінар-практикум для практичних психологів інклюзивно-ресурсних центрів Хмельницької області.

25 лютого 2020 року, відповідно до плану роботи Департаменту освіти і науки ОДА, обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти на 2020 рік, на базі комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Ізяславської районної ради відбувся семінар-практикум для практичних психологів інклюзивно-ресурсних центрів Хмельницької області «Діагностичний інструментарій практичного психолога в інклюзивно-ресурсному центрі».

09:00 26.02.2020

Відбулося семінарське заняття. Започатковано цикл ознайомчих занять щодо роботи з дітьми з ООП різних нозологій.

20 лютого 2020 року, відповідно до плану роботи відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ на лютий 2020 року, та плану роботи КУ «ІРЦ Полонської міської ОТГ» на базі Полонської ЗОШ І-ІІ ступенів №6, відбулося семінарське заняття для асистентів вчителів/вихователів ЗЗСО та ЗДО.

16:00 20.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень