A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр Полонської міської об'єднаної територіальної громади"

Новини

Дата: від до Скинути

10 травня – День матері!

Від сьогоднішнього спілкування особливо тепло, затишно і світло! Сьогодні у НАС – НАШІ МАМИ!!! Зазвичай ВОНИ залишаються поза кадром - не завжди помітні, інколи стомлені, інколи навіть виснажені постійною боротьбою-змаганням за життя, здоров’я, можливості, перспективи своєї дитини. Як то – невпевнено, але незворотньо вірити в тремтливий, крихкий, частіше непомітний нікому крім них, але такий вагомий крок вперед своєї дитини. ОСОБЛИВОЇ і від того ЩЕ РІДНІШОЇ!!! Скільки всього треба їм довести у цьому житті, подолати, вистояти!!! ДЯКУЄМО НАШІ МАМИ!!! За Вашу особливість, за Вашу силу і світло, за Ваш особливий оптимізм! ВИ ресурсні навіть у своїй слабкості, відчаї, втомі – адже ВИ – щасливий шанс СВОЄЇ дитини і СВОЄЇ родини!!! Зі святом ВАС НАШІ МАМИ! ВСІХ! ВСІХ! ЗАВЖДИ ЛЮБІТЬ СЕБЕ, ДОВІРЯЙТЕ СОБІ, Дозволяйте СОБІ бути ЩАСЛИВОЮ!  Будьте здорові, наснажені, оптимістичні, мрійливі, класні, сучасні, щедрі на добро. А ще сильні і трошки слабкі, нехай весь світ допомагає ВАМ! Божої ВАМ благодаті, опіки Божої Матері та надійного Янгольського супроводу! Любимо і підтримуємо ВАС! ДЯКУЄМО ВАМ!!!

21:00 10.05.2020

#нашВЕЛИКДЕНЬ від Тімоши

#нашВЕЛИКДЕНЬ Ще мить - і диво ВЕЛИКОДНЯ зайде в кожну оселю, в кожне серце! У НАС тривають останні приготування! ВСІ поспішають власноруч наблизити ВЕЛИЧНЕ СВЯТО! МАЛЕНЬКІІ рученята  та ЩИРІ дитячі сердечка  продовжують наповнювати змістом ВЕЛИКОДНІЙ ПРОСТІР! ЙОГО таємниці сьогодні від Тімоши (ДЯКУЄМО, що приєдналися) ВСІМ здоров’я! Далі БУДЕ!

15:00 17.04.2020

#нашВЕЛИКДЕНЬ ТРИВАЄ!

Пасочки ПЕЧУТЬСЯ, РОЗФАРБОВУЮТЬСЯ! Ексклюзивні писаночки, витинаночки оформлюються в КОМПОЗИЦІЇ! ВСІ – неперевершені! НАШ ВЕЛИКОДНІЙ простір просто гаряче - активний. Дякуємо за можливість "зазирнути за лаштунки" підготовки до СВЯТА РОДИНАМ Роксоланки, Соломійки, Давида та Артура, Крістінки та Дашеньки. ЗАПРОШУЄМО - ПРИЄДНУЙТЕСЬ! Бо ж ДАЛІ БУДЕ!

12:00 17.04.2020

Підвищення кваліфікаційного рівня та педагогічної майстерності

#НАШІнакарантиніАКТИВНІ! Підвищення кваліфікаційного рівня та педагогічної майстерності – один з напрямків діяльності педагогічних працівників ІРЦ. В період карантину – позитивний момент: благодатна пора для інтенсифікації цього напрямку – участь у вебінарах, online-конференціях, освітніх платформах. Ми ні на мить не втрачаємо можливостей! Робота над професійним самовдосконаленням КИПИТЬ. Дякуємо колегам, які насичують віртуальний простір знаннями! З задоволенням ВИКОРИСТОВУЄМО! І, звичайно, примножуємо! Далі буде…

16:00 16.04.2020

Святковий челендж #нашВЕЛИКДЕНЬ

ДРУЗІ, всім ЩИРІ вітання! У НАС, як і обіцяли, СПРАВЖНЯ квітнево-весняна круговерть! ВЕЛИЧНЕ свято НЕВПИННО набирає свою неосяжну, надихаючу СИЛУ! З ОСОБЛИВИМ завзяттям, любов’ю, позитивом  НАШІ сім’ї зустрічають цю НЕЗВИЧНУ ВЕЛИКОДНЮ пору! І ДОЗВОЛЯЮТЬ нам ДОТОРКНУТИСЯ до їхньої доброї, наснажливої, оптимістичної сімейної ВЕЛИКОДНЬОЇ атмосфери!

15:34 15.04.2020

#НАШІнакарантиніАКТИВНІ...

Знову привіт УСІМ-УСІМ, хто, як і МИ, з НЕТЕРПІННЯМ чекає продовження нашого ВЛАСНОГО челенджу #НАШІнакарантиніАКТИВНІ! МИ знову до ВАС з гарними НОВИНАМИ! ВСІ активності не просто ТРИВАЮТЬ, а ПОПОВНЮЮТЬСЯ новими ГЕРОЯМИ! І хоча НАШИМ – НЕПРОСТО, НІХТО не здається, ВСІ – справжні ТРУДЯЖКИ, ПОЗИТИВЧИКИ !

17:00 14.04.2020

Вітаємо з Великоднем та Вербною неділею!

А ВИ відчуваєте квітнево-весняну круговерть! Величні свята вступають у свою неосяжну, надихаючу силу! Ми щиро вітаємо ВСІХ своїх друзів-християн західного обряду з ВЕЛИКОДНЕМ і ВСІХ своїх друзів-християн східного обряду з ВЕРБНОЮ НЕДІЛЕЮ! Непереможної ВСІМ віри у Благодать БОЖУ! ВСІМ бути ЗДОРОВИМИ! Надихатися ОПТИМІЗМОМ ВЕЛИКОДНЬОГО простору!

13:00 11.04.2020

Наші шановні батьки!

Наші карантинні активності з успіхом тривають! І ми запрошуємо НАШИХ ШАНОВНИХ і ДОРОГИХ КЛІЄНТІВ  до участі у колективній підготовці до ВЕЛИКОДНЯ!

12:00 11.04.2020

Челендж #НАШІнакарантиніАКТИВНІ успішно триває!

Ура! Наш ВЛАСНИЙ челендж #НАШІнакарантиніАКТИВНІ успішно ТРИВАЄ! ВСІ просто ЧУДО-ГЕРОЇ, ПЕРЕМОЖЦІ обставин! З величезним задоволенням ДІЛИМОСЯ «карантинними» фотоактивностями КАТІ та ВЛАДІКА. Уже традиційно активні СОЛОМІЙКА (вперше самостійно їсти, користуватися трубочкою - це просто БРАВО), ДАВИД.

12:00 07.04.2020

Стартує власний челендж #НАШІнакарантиніАКТИВНІ....

Знову привіт! Нашим старим та новим ДРУЗЯМ! Добігає кінця перша карантинна межа! Ми ОПТИМІСТИЧНО сподіваємося, що ВИ всі ЗДОРОВІ, відчуваєте потребу у СМІЛИВОМУ ПОСТІЙНОМУ РОЗВИТКУ та СПІЛКУВАННІ!Ми ПЕРЕКОНАННІ, що КОЖЕН з ВАС вже має власний і дуже серйозний ІМУНІТЕТ до 3-тижневої серйозної, нової, тривожної та невизначеної реальності.

12:00 03.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень